De bedrijventerreinen Schipsloot, Noord-West, De Plantage/Heerendeel en het deelterrein Van der Valk/Binnenbaan hebben het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B) ontvangen. Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Wolvega, gemeente Weststellingwerf, politie, brandweer, G4S Nederland, De Jong Borg en Keuker Veiligheidszorg Ondernemingen werken samen om de bedrijventerreinen schoon, heel en veilig te maken en te houden.

Voordelen KVO-B:

  • Betere uitstraling van het bedrijventerrein op het gebied van ‘schoon, heel en veilig’ en structurele bewaking en evaluatie hiervan.
  • Structurele organisatie en informatievoorziening rondom de collectieve veiligheid.
  • Preventieve werking op het voorkomen van criminaliteit. Landelijke cijfers tonen aan dat bedrijventerreinen met een KVO-B lagere incidentencijfers hebben.
  • Korte communicatielijnen tussen ondernemers, gemeente, politie, brandweer en beveiliger en optimalisering van de samenwerking, waardoor ook gemakkelijker nieuwe initiatieven ontstaan.
  • En voor jou als individuele ondernemer: Kortingsmogelijkheden op jouw opstal, inboedel en bedrijfsvoortgang verzekeringen.

Korting op verzekeringen

Diverse verzekeraars geven ondernemers op een KVO-B gecertificeerd bedrijventerrein korting op hun opstal-, inboedel- en bedrijfsvoortgangsverzekering. Neem dus vooral contact op met jouw verzekeraar of het certificaat korting op jouw premie oplevert. Je kunt het certificaat aantonen via deze link: KVO-B certificaat bedrijventerreinen Wolvega.